Ισραήλ : Τρία εκ.δολάρια ΗΠΑ απεκόμισε ο Μπαράκ, πουλώντας το διαμέρισμά του - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ισραήλ : Τρία εκ.δολάρια ΗΠΑ απεκόμισε ο Μπαράκ, πουλώντας το διαμέρισμά του

Την πολυτελή κατοικία του από το 2003, στο Τελ Αβίβ, πούλησε προ ημερών ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ, «με κέρδος τριών εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ», γράφει σήμερα η οικονομική εφημερίδα Globes.

Την πληροφορία αναμετέδωσε ήδη ο στρατιωτικός ραδιοσταθμός του Ισραήλ, αναφέροντας ως τίμημα της αγοραπωλησίας αυτής τα επτά εκατομμυρια δολάρια.

Ο αξιωματούχος έχει δηλώσει ότι «έκανε μια λάθος εκτίμηση, αγοράζοντας τέτοιας πολυτέλειας διαμέρισμα ».

Διαρρέει ότι ο Μπαράκ στη συνέχεια της πώλησης του πολυτελούς διαμερίσματος, για το οποίο ισραηλινά μμε τον κατέτασσαν : «προνομιούχο», αγόρασε (ήδη δε διαμένει σε) «νεόδμητο, σχετικώς, διαμέρισμα».

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μμε, αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε έναν ουρανοξύστη του Τελ Αβίβ, έχει έκταση περίπου 200 τ.μ., το οποίο ο Μπαράκ απέκτησε για 2,2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Η κυβέρνηση Νετανιάχου επικρίνεται πολύ, επειδή επί των ημερών της τα ενοίκια, που πληρώνουν οι μισθοσυντήρητες οικογένειες, αυξήθηκαν υπέρμετρα.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ