Σύλληψη αλλοδαπού ληστή κοσμηματοπωλείου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Σύλληψη αλλοδαπού ληστή κοσμηματοπωλείου

Υπήκοος Σερβίας, ηλικίας 53 ετών, συνελήφθη για ληστεία που διέπραξε μαζί με συνεργό του σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο άνδρες εισέβαλλαν χθες το βράδυ στο κατάστημα, σπάζοντας την γυάλινη πόρτα της επιχείρησης. Με την απειλή απομίμησης πιστολιού άρπαξαν κοσμήματα μεγάλη αξίας, αλλά κατά την αποχώρησή τους, ο ιδιοκτήτης επιτέθηκε στον 53χρονο και συνεπλάκη μαζί του. Στο σημείο προσέτρεξαν περαστικοί με συνέπεια να ακινητοποιηθεί ο δράστης και να συλληφθεί από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Ο συλληφθείς νοσηλεύεται με τραύματα σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τη «λεία» τους που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη, ενώ οι αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οι δράστες χρησιμοποίησαν προκειμένου να διαπράξουν τη ληστεία κι όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί την ίδια μέρα.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ