Περιοδεία Φώτη Κουβέλη στην Αργολίδα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Περιοδεία Φώτη Κουβέλη στην Αργολίδα

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης επισκέπτεται από το πρωί την Αργολίδα, με πρώτο σταθμό το Μουσικό Σχολείο στην Προσύμνη.

Ακολούθως επισκέφθηκε το νοσοκομείο Άργους, όπου συναντήθηκε με το διοικητή και με τους εργαζομένους και στη συνέχεια πήγε στο κολυμβητήριο Ναυπλίου και στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, σημειώνοντας, σε δηλώσεις του, ότι έχουν επενδυθεί πολλά εκατομμύρια, αλλά τρένο δεν φτάνει στην Αργολίδα.

Ο Φώτης Κουβέλης επισκέφθηκε την Ακροναυπλία και το αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου, μιλώντας δε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα δίνει αυτοδυναμία και πρόσθεσε πως η ΔΗΜΑΡ δεν είναι αρνητική σε συνεργασίες, αλλά ενδεχόμενο συμμετοχής της σε κυβέρνηση συνεργασίας θα βασίζεται σε προγραμματική συμφωνία.

Το απόγευμα ο Φώτης Κουβέλης θα συναντηθεί, στο Επιμελητήριο Αργολίδας, με παραγωγικούς φορείς του νομού και το βράδυ θα μιλήσει σε στελέχη του κόμματός του στο Εργατικό Κέντρο 'Αργους.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ