Τοπικός ηγέτης της Αλ-Κάιντα και τρεις στρατιώτες νεκροί στη νότια Υεμένη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Τοπικός ηγέτης της Αλ-Κάιντα και τρεις στρατιώτες νεκροί στη νότια Υεμένη

Τοπικός ηγέτης της Αλ-Κάιντα στην Υεμένη σκοτώθηκε σήμερα σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας της επαρχίας Μπάιντα, νοτίως της Σαναά, ύστερα από επίθεση αυτοκτονίας που στοίχισε τη ζωή σε τρεις αστυνομικούς, έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες ασφαλείας.

«Ο Νάσερ αλ-Ντάφρι, ηγέτης της Αλ-Κάιντα στην επαρχία της Μπάιντα, σκοτώθηκε σε συγκρούσεις με την αστυνομία», τόνισε η ίδια πηγή και πρόσθεσε ότι οι συγκρούσεις σημειώθηκαν ύστερα από επίθεση αυτοκτονίας σε στρατιωτικό φυλάκιο έξω από την πόλη Μπάιντα κατά την οποία σκοτώθηκαν τρεις αστυνομικοί και τραυματίσθηκαν έξι. Τοπικός ηγέτης της Αλ-Κάιντα στην Υεμένη σκοτώθηκε σήμερα σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας της επαρχίας Μπάιντα, νοτίως της Σαναά, ύστερα από επίθεση αυτοκτονίας που στοίχισε τη ζωή σε τρεις αστυνομικούς, έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες ασφαλείας.

«Ο Νάσερ αλ-Ντάφρι, ηγέτης της Αλ-Κάιντα στην επαρχία της Μπάιντα, σκοτώθηκε σε συγκρούσεις με την αστυνομία», τόνισε η ίδια πηγή και πρόσθεσε ότι οι συγκρούσεις σημειώθηκαν ύστερα από επίθεση αυτοκτονίας σε στρατιωτικό φυλάκιο έξω από την πόλη Μπάιντα κατά την οποία σκοτώθηκαν τρεις αστυνομικοί και τραυματίσθηκαν έξι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ