Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους του ιταλικού κοινοβουλίου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους του ιταλικού κοινοβουλίου

Συνάντηση με διακομματική αντιπροσωπεία του ιταλικού Κοινοβουλίου είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο αντιπρόεδρος της ιταλικής Βουλής Ρόκο Μπουτιλιόνε, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Αθήνα Κλαούντιο Γκλάεντσερ.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τις προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα για την ανόρθωση της οικονομίας, καθώς και για τη διαδικασία του PSI. Από την πλευρά τους, οι βουλευτές εξέφρασαν, εκ μέρους του ιταλικού κοινοβουλίου και του ιταλικού λαού, τη συμπαράσταση και τον σεβασμό τους στις θυσίες στις οποίες υποβάλλεται ο ελληνικός λαός, και υπογράμμισαν την ανάγκη να παραμείνει η Ευρώπη μία ήπειρος δημοκρατίας, πολιτισμού, κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ