Συρία: Επιστρέφουν στην Μπάμπα Αμρ οι κάτοικοί της - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συρία: Επιστρέφουν στην Μπάμπα Αμρ οι κάτοικοί της

Η συριακή τηλεόραση μετέδωσε σήμερα εικόνες στις οποίες εμφανίζονται κάτοικοι να επιστρέφουν στη συνοικία Μπάμπα Αμρ της πόλης Χομς, ενώ ο Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να διανείμει βοήθεια στη συνοικία αυτή.

Στις εικόνες εμφανίζονται άνδρες, γυναίκες και παιδιά να περπατούν στους γεμάτους συντρίμμια δρόμους μπροστά από ημικατεστραμμένα κτίρια.

Η Μπάμπα Αμρ βομβαρδίστηκε για περίπου ένα μήνα το Φεβρουάριο πριν την εγκαταλείψουν οι αντάρτες την περασμένη εβδομάδα.

Η τηλεόραση έδειξε επίσης εικόνες με αυτοπροωθούμενες βομβίδες και όπλα στους δρόμους, όπλα τα οποία, σύμφωνα με τον εκφωνητή ανήκαν σε «ενόπλους τρομοκράτες».

Οι συριακές αρχές εξακολουθούν πάντως να εμποδίζουν τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να εισέλθει στην Μπάμπα Αμρ και να διανείμει βοήθεια.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ