Και στο Γουαϊόμινγκ νικητής ο Μιτ Ρόμνεϊ! - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Και στο Γουαϊόμινγκ νικητής ο Μιτ Ρόμνεϊ!

Ο Μιτ Ρόμνεϊ, υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για να αντιμετωπίσει τον Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, κέρδισε στην εσωκομματική ψηφοφορία η οποία διεξήχθη στην πολιτεία Γουαϊόμινγκ, μετέδωσε το CNN.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε, επικαλούμενο το Ρεπουμπλικανικό κόμμα στην πολιτεία, ότι ο Ρόμνεϊ αναδείχτηκε νικητής έπειτα από μια διαδικασία ψηφοφοριών σε επίπεδο κομητειών, που διήρκεσε ένα μήνα, λαμβάνοντας το 39% των ψήφων.

Το CNN ανέφερε ακόμα ότι ο πρώην γερουσιαστής Ρικ Σαντόρουμ κατέλαβε την δεύτερη θέση, συγκεντρώνοντας το 33% των ψήφων, ο Ρον Πολ ακολούθησε με 20% και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νιουτ Γκίνγκριτς ήλθε τέταρτος με 8%.

Το αποτέλεσμα στο Γουαϊόμινγκ γίνεται γνωστό μια ημέρα αφότου ο Ρόμνεϊ ανέκτησε τη θέση του επικρατέστερου, κερδίζοντας στις εσωκομματικές διαδικασίες των Ρεπουμπλικάνων στην Αριζόνα και στο Μίσιγκαν.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ