Κουβέλης: «Χωρίς ανάπτυξη θα παραμείνει η ελληνική οικονομία σε στασιμότητα» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Κουβέλης: «Χωρίς ανάπτυξη θα παραμείνει η ελληνική οικονομία σε στασιμότητα»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, αναφορικά με τη συνάντηση του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο με τον Λουκά Παπαδήμο: « Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν μπορεί να αγνοήσει το τεράστιο αναπτυξιακό κενό που υπάρχει στη δανειακή σύμβαση. Πρέπει άμεσα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υλοποίησης του ΕΣΠΑ και ο ανακαθορισμός των στόχων του».

Παράλληλα προσέθεσε ότι: «Η κυβέρνηση οφείλει και μπορεί να διεκδικήσει την χρηματοδότηση ενός πενταετούς αναπτυξιακού προγράμματος της τάξης των 30 δις ευρώ. Χωρίς ανάπτυξη θα παραμείνει η ελληνική οικονομία σε στασιμότητα και η αναζήτηση των εσόδων θα γίνεται μόνο με την περικοπή συντάξεων, μισθών και κοινωνικών δαπανών. Η αναπτυξιακή διαδικασία πρέπει άμεσα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να ξεκινήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ