Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους ξεκινά ο δήμος Ανατολικής Μάνης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους ξεκινά ο δήμος Ανατολικής Μάνης

Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων υλοποιεί ο δήμος Ανατολικής Μάνης σε άπορους μονίμους κατοίκους ορεινών και μειονεκτικών περιοχών από τα κοινοτικά αποθέματα της παρέμβασης. Δικαιούχοι θα είναι αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα ή οικογένειες που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην περιοχή.

Όπως επισημαίνεται από τον δήμο, στο πρόγραμμα εντάσσονται άτομα ή οικογένειες που έχουν ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα μέχρι και 12.000 ευρώ, το οποίο και προσαυξάνεται κατά 30% για τη σύζυγο και για το πρώτο και δεύτερο ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί και κατά 40% για καθένα από τα επόμενα ανήλικα ή προστατευόμενα παιδιά. Το εισόδημα αυτό αυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις πασχόντων από βαριά ανίατα νοσήματα και κατά 40% σε περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας.

Οι αιτήσεις των κατοίκων για να ενταχθούν στο πρόγραμμα υποβάλλεται στο δήμο μέχρι 12 Μαρτίου.

(ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ