Την έκδοση του Ιρανού που συνελήφθη στη Μαλαισία ζήτησε η Μπανγκόκ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Την έκδοση του Ιρανού που συνελήφθη στη Μαλαισία ζήτησε η Μπανγκόκ

Η Ταϊλάνδη θα ζητήσει από τη Μαλαισία την έκδοση του Ιρανού που θεωρείται ύποπτος για τις επιθέσεις στην Μπανγκόκ με στόχο ισραηλινούς διπλωμάτες, ανακοίνωσαν επίσημες πηγές.

Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη στην Κουάλα Λουμπούρ, κατηγορείται ότι ανήκε στην ομάδα των τριών που σχεδίασε και πραγματοποίησε τις επιθέσεις.

«Δικαστήριο ενέκρινε το ένταλμα σύλληψης, το οποίο θα παραδοθεί από την αστυνομία στον γενικό εισαγγελέα για να συντονίσει την έκδοση», τόνισε ο επικεφαλής της ταϊλανδικής αστυνομίας Πρεουπάν Νταμαπόνγκ. «Θα επιταχύνουμε την διαδικασία», πρόσθεσε.

Ο ύποπτος συνελήφθη στην Κουάλα Λουμπούρ «βάσει του νόμου για τη μετανάστευση και χάρη στις πληροφορίες που μας έδωσαν οι ταϊλανδοί ομόλογοί μας», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της μαλαισιανής αστυνομίας.

Εις βάρος του συλληφθέντα διεξάγεται έρευνα «για τρομοκρατικές δραστηριότητες σε σχέση με την έκρηξη βομβών στην Ταϊλάνδη», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ