Η Μόσχα μελετά την αραβική πρόταση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Η Μόσχα μελετά την αραβική πρόταση

Η Ρωσία μελετά την πρόταση του Αραβικού Συνδέσμου για την ανάπτυξη κοινής ειρηνευτικής δύναμης ΟΗΕ-Αράβων στη Συρία, θεωρώντας παράλληλα ότι η κατάπαυση του πυρός αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή ειρηνευτικών στρατευμάτων, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

«Μελετούμε την πρόταση και περιμένουμε από τους άραβες φίλους μας να αποσαφηνίσουν ορισμένα σημεία. Για την ανάπτυξη μίας δύναμης διατήρησης της ειρήνης, χρειάζεται η άδεια του αποδέκτη...χρειάζεται κάτι που να μοιάζει με κατάπαυση του πυρός», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε ότι οι διεθνείς πιέσεις για τον τερματισμό της αιματοχυσίας στη Συρία πρέπει να κατευθυνθούν τόσο προς την συριακή αντιπολίτευση, όσο και προς τη συριακή κυβέρνηση.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ