Αίγυπτος: Από τις 10 Μαρτίου η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις προεδρικές εκλογές - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αίγυπτος: Από τις 10 Μαρτίου η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις προεδρικές εκλογές

Οι υποψηφιότητες για τις προεδρικές εκλογές της Αιγύπτου θα αρχίσουν να γίνονται δεκτές από τις 10 Μαρτίου, ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της διεξαγωγής τους, τονίζοντας πως οι στρατιωτικοί επιτάχυναν το σχέδιο της μεταβίβασης της εξουσίας στους πολιτικούς.

Ο Άμπντελ Μόεζ Ιμπραχήμ, μέλος της ανώτατης επιτροπής διοργάνωσης των προεδρικών εκλογών, τονίζει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Αλ Αχράμ πως οι προετοιμασίες για τις προεδρικές εκλογές θα ξεκινήσουν μόλις θα έχει περαιωθεί η αναμέτρηση για να αναδειχθεί η Σούρα, ή Άνω Βουλή, αργότερα εντός του μηνός.

Ο ίδιος τόνισε πως η απόφαση ελήφθη κατόπιν των πιέσεων από τις πολιτικές παρατάξεις για επίσπευση της διαδικασίας για την μεταβίβαση της εξουσίας στους πολιτικούς. Και δεύτερη επίσημη πηγή επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ