Αδελφοί Μουσουλμάνοι: Ρωσία, Κίνα και Ιράν «συνεργοί στις σφαγές» στη Συρία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αδελφοί Μουσουλμάνοι: Ρωσία, Κίνα και Ιράν «συνεργοί στις σφαγές» στη Συρία

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Συρίας κατηγόρησαν σήμερα τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν ότι είναι «συνεργοί στις σφαγές» που διαπράττονται στη χώρα αυτή, παρέχοντας στο καθεστώς του Μπασάρ αλ-'Ασαντ πολιτική «υποστήριξη» και «όπλα».

«Θεωρούμε ότι η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν είναι άμεσοι συνεργοί των τρομερών σφαγών που διαπράττονται κατά του λαού μας, καθώς, όχι μόνο υποστηρίζουν το καθεστώς, αλλά το προμηθεύουν απευθείας με όπλα και εξοπλισμό για τη σφαγή του ανυπεράσπιστου λαού μας», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.

«Οι αραβικές χώρες και οι χώρες όλου του κόσμου αναλαμβάνουν την ηθική και πολιτική ευθύνη της γενοκτονίας που διαπράττει το καθεστώς εναντίον ανδρών, γυναικών και παιδιών», τονίζει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση.

«Λέμε σ΄ολόκληρο τον κόσμο: σταματήστε τη σφαγή αυτή κατά του συριακού λαού. Η σιωπή σας απέναντι στη σφαγή του σήμερα αφήνει το ναζιστικό και φασιστικό χέρι ελεύθερο να διαπράττει τις σφαγές του αύριο», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, την οποία υπογράφει ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Ζουχέιρ Σάλεμ.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ