Πολωνία: 62 νεκροί από την κακοκαιρία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πολωνία: 62 νεκροί από την κακοκαιρία

Ο απολογισμός των νεκρών από υποθερμία αυξήθηκε σε 62 στην Πολωνία από τότε που το κύμα ψύχους πλήττει τη χώρα, πριν από δέκα ημέρες, με εννέα νέα θύματα το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έως 24 βαθμοί υπό το μηδέν, καταγράφηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη βορειοανατολική χώρα.

Τα περισσότερα θύματα είναι άστεγοι, οι οποίοι συχνά έχουν αποκοιμηθεί στο δρόμο έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Τα κέντρα υποδοχής δέχονται στο εξής ανθρώπους που είναι υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που υπό κανονικές συνθήκες απαγορεύει ο κανονισμός τους.

Συνολικά από την αρχή του Νοεμβρίου, 107 άνθρωποι έχουν πεθάνει από υποθερμία στην Πολωνία.

Η αστυνομία απευθύνει συνεχώς εκκλήσεις για επαγρύπνηση και ζητεί από τον κόσμο να την ειδοποιεί επισημαίνοντας τα σημεία όπου έχουν εγκατασταθεί πολίτες που δεν έχουν μόνιμη κατοικία.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ