Συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων προς τη ΔΕΘ, όπου εξελίσσεται η «Agrotica» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων προς τη ΔΕΘ, όπου εξελίσσεται η «Agrotica»

Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν το μεσημέρι αγροτοκτηνοτρόφοι, με πρωτοβουλία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), στο πλαίσιο της κλαδικής έκθεσης «Agrotica» στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, μέλη του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ και συνταξιούχοι. Ο κεντρικός ομιλητής, μέλος της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ, Ρίζος Μαρούδας, επιτέθηκε φραστικά εναντίον των τριών κυβερνητικών κομμάτων και της τρόικας και κάλεσε τους συγκεντρωθέντες «να αντισταθούν στις αντιλαϊκές - αντιαγροτικές πολιτικές και να αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια».

Ακολούθως, οι συγκεντρωμένοι φωνάζοντας συνθήματα πορεύτηκαν, μέσω της οδού Εγνατία, προς τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου διοργανώνεται η έκθεση αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων «Agrotica». Στην κεφαλή της πορείας είχαν τεθεί δύο τρακτέρ. Οι διαδηλωτές έκαψαν συμβολικά μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποχώρησαν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συλλαλητήριο αγρότες ΔΕΘ κτηνοτρόφοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ