Η Δημοκρατική Συμμαχία καλεί τα κόμματα τα πάψουν να κρύβονται πίσω από τον Λουκά Παπαδήμο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Η Δημοκρατική Συμμαχία καλεί τα κόμματα τα πάψουν να κρύβονται πίσω από τον Λουκά Παπαδήμο

Να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το Λουκά Παπαδήμο και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καλεί η Δημοκρατική Συμμαχία τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.

«Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, αν θέλουν να αποτρέψουν οριζόντιες περικοπές και νέες φορολογικές επιβαρύνσεις, πρέπει να διαπραγματευτούν σκληρά και να αντιπροτείνουν ένα ρεαλιστικό πακέτο πρόσθετων διαρθρωτικών αλλαγών, που θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Ζαφειριάδης.

Επίσης, επισήμανε πως η κρίση έχει μειώσει τους μισθούς κατά 14%, φτάνοντας μέχρι και 30% στον ιδιωτικό τομέα, ότι έχει οδηγήσει περισσότερους από 500.000 ιδιωτικούς υπαλλήλους στην ανεργία και σε λουκέτο το 25% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ