Απευθείας αεροπορική σύνδεση Κέρκυρας - Βρυξελλών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Κέρκυρας - Βρυξελλών

Τη δρομολόγηση απευθείας πτήσεων από Βρυξέλλες για Κέρκυρα εξήγγειλαν σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν στην βελγική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Βρυξελλών, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, ο εκπρόσωπος της Ryannair στην Κεντρική Ευρώπη Jonathan Brisy και ο εμπορικός δ/ντης της Aegean.

Η πτήση της Aegean θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ενώ εκείνη της Ryannair από το αεροδρόμιο Brussels South CharleroiΣτη Ο Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής στη συνέντευξη τύπου παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κέρκυρας στους δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ, τον αρχιτεκτονικό πλούτο, τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές της Κέρκυρας και των Διαποντίων Νήσων και τόνισε ότι η αγορά των Βρυξελλών είναι πολύ σημαντική για την Κέρκυρα, δεδομένου ότι οι εν δυνάμει επισκέπτες είναι αυτοί που επηρεάζουν τις τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η Διεθνής Τουριστική Εκθεση Βρυξελλών ανοιξε τις πύλες στις 2 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει εως την Δυετέρα 6 του μήνα.

Να σημειωθεί ότι η Κέρκυρα είναι «τιμώμενος τουριστικός προορισμός» στην Διεθνή Εκθεση και το κεντρικό γραφείο του ΕΟΤ είναι διακοσμημένο με κερκυραϊκά χρώματα

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ