Ισραήλ: 200.000 εχθρικοί πύραυλοι στοχεύουν το Ισραήλ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ισραήλ: 200.000 εχθρικοί πύραυλοι στοχεύουν το Ισραήλ

Ο επικεφαλής της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών στρατηγός Αβίβ Κοσαβί, δήλωσε σήμερα ότι 200.000 εχθρικοί πύραυλοι στοχεύουν σήμερα το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον Κοσαβί, οι πύραυλοι αυτοί είναι ικανοί να προσγειωθούν παντού στο Ισραήλ και η ακτίνα δράσης τους καθώς και το μέγεθος των πυρηνικών κεφαλών τους αυξάνονται.

«Οι περισσότεροι από τους πυραύλους έχουν ακτίνα δράσης 40χλμ, αλλά ορισμένοι έχουν ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων», δήλωσε ο ισραηλινός στρατηγός σε συνέντευξη Τύπου στο Τελ Αβίβ.

«Επιχειρούν από τα βάθη του εχθρικού εδάφους και μπορούν να πλήξουν πυκνοκατοιμένες περιοχές στο Ισραήλ από τη Συρία, το Λίβανο και το Ιράν», τόνισε.

«Οι πύραλοι είναι συνήθως αναπτυγμένοι σε αστικές περιοχές», πρόσθεσε ο Κοσαβί, ο οποίος υποστήριξε ότι ένα στα δέκα σπίτια στο Λίβανο χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ή την εκτόξευση πυραύλων.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ