Πακιστάν: Τουλάχιστον 11 στρατιώτες νεκροί σε επίθεση ανταρτών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πακιστάν: Τουλάχιστον 11 στρατιώτες νεκροί σε επίθεση ανταρτών

Τουλάχιστον 11 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν σε επίθεση ανταρτών το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη στο Μπαλουτσιστάν του νοτιο-δυτικού Πακιστάν, ανακοίνωσαν στρατιωτικοί αξιωματούχοι.

Περίπου είκοσι αντάρτες επιτέθηκαν σε δύο στρατιωτικά φυλάκια, που είχαν αναλάβει την επιτήρηση των ανθρακωρυχείων του Μαργκούτ, 60 χιλιόμετρα ανατολικά της Κουέτα, διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές.

«Οι συγκρούσεις διήρκεσαν περίπου πέντε ώρες και οι αντάρτες, που είχαν έρθει από τα βουνά, τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς στους δρόμους για να εμποδίσουν τις στρατιωτικές ενισχύσεις να φτάσουν στα φυλάκια», τόνισε αξιωματούχος της περιοχής.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους, οι αντάρτες ανήκουν στην αυτονομιστική οργάνωση του Χαμπριάρ Μάρι από το Μπαλουτσιστάν, ο οποίος ζει εξόριστος στο Λονδίνο.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαργκούτ Μπαλουτσιστάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ