Δύσκολη η μάχη του Προέδρου Χριστόφια στο Green tree - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Δύσκολη η μάχη του Προέδρου Χριστόφια στο Green tree

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας έδωσε στο Green Tree μια δύσκολη μάχη για την Κύπρο, υπερασπιζόμενος αρχές και αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο κ. Κυπριανού είπε πως το ΑΚΕΛ θεωρεί θετικό το γεγονός ότι οι ανησυχίες που διατυπώνονταν από τα κόμματα για δήθεν ενδιάμεση συμφωνία και «κλείδωμα» συγκλίσεων «δεν έχουν επαληθευθεί, ως αποτέλεσμα της στάσης του Προέδρου Χριστόφια».

Ο κ. Κυπριανού υποστήριξε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν θα επιβάλουν λύση, σημειώνοντας επίσης ότι σημαντική είναι και η αναφορά του Μπαν Γκι-μουν ότι η αξιολόγηση για την καταγραφή τής όποιας προόδου, θα πρέπει να συνάδει με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Αντρος Κυπριανού κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι θέτουν σε δεύτερη μοίρα το εθνικό συμφέρον. Η όλη κατάσταση, είπε, πρέπει να συζητηθεί διεξοδικά στο Εθνικό Συμβούλιο και να υποβληθούν προτάσεις, που θα οδηγήσουν σε λύση και όχι σε παγίωση των τετελεσμένων.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ