ΔΗΣΥ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πρέπει να είναι και διαπραγματευτής για το Κυπριακό - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΔΗΣΥ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πρέπει να είναι και διαπραγματευτής για το Κυπριακό

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα πρέπει να έχει το ρόλο του διαπραγματευτή στις συνομιλίες για το κυπριακό.

Ο κ. Αναστασιάδης έκανε λόγο για «ιδεοληψία και χωρίς προηγούμενο αλαζονεία εκ μέρους του Προέδρου Χριστόφια», ενώ δήλωσε ότι «η πανσοφία και η μονοκρατορία τού ενός πρέπει να εκλείψουν μετά το Φεβρουάριο του 2013».

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να εργάζεται συλλογικά με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας και ότι δεν θα πρέπει να έχει το ρόλο του διαπραγματευτή στις συνομιλίες για το Κυπριακό.

«Ο διαπραγματευτής θα πρέπει να είναι υπόλογος στον πρόεδρο και το Συμβούλιο των Αρχηγών. Θα πρέπει να διαβουλεύεται με τους αρχηγούς» υπέδειξε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, προσθέτοντας ότι η ενότητα θα πρέπει να διαφυλαχθεί ως «κόρη οφθαλμού», διότι «μόνο μέσα από την ενότητα μπορεί να επιτύχουμε τους στόχους μας».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ