ΑΔΕΔΥ: Η συρρίκνωση του δημοσίου τομέα δεν αποτελεί λύση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

ΑΔΕΔΥ: Η συρρίκνωση του δημοσίου τομέα δεν αποτελεί λύση

Να εγκαταλείψει την πολιτική του περιορισμού των οργανικών μονάδων του Δημοσίου και των απολύσεων του προσωπικού ζητά από την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ σχολιάζοντας τις προχθεσινές δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα στη ΝΕΤ.

«Το ζητούμενο στη σημερινή συγκυρία θα έπρεπε να είναι η ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου μεταρρυθμιστικού σχεδίου που να οδηγεί στον εκδημοκρατισμό, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της λειτουργίας της κρατικής μηχανής προς όφελος του λαού και του τόπου και όχι η συρρίκνωση των Δημοσίων Υπηρεσιών και οι απολύσεις εργαζομένων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Τέλος, το συνδικάτο των δημοσίων υπαλλήλων ζητά να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις που έχει υποβάλλει κατά καιρούς και να διεξαχθεί, «ουσιαστικός - και όχι του προσχηματικός - διάλογος με τους εργαζόμενους για τα κεντρικά θέματα που αφορούν στο Δημόσιο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημόσιο απολύσεις ΑΔΕΔΥ συρρίκνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ