Ντόρα Μπακογιάννη: Περιοδεία σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ντόρα Μπακογιάννη: Περιοδεία σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία

Στην Θεσπρωτία συνεχίζει σήμερα την τριήμερη περιοδεία της στην Ήπειρο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο επαφών και συναντήσεων με φορείς και πολίτες της περιφέρειας.

Το πρωί, επισκέφθηκε το δημαρχείο Σουλίου και είχε συνάντηση με τη δήμαρχο Σταυρούλα Μπραϊμη και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Επίσης, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιώργο Κάτσινο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μεσημέρι εγκαινίασε τα γραφεία της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».

Αύριο η κ. Μπακογιάννη, θα ολοκληρώσει την περιοδεία της με την επίσκεψη στην Κόνιτσα, όπου θα συναντηθεί με τόν μητροπολίτη Ανδρέα και τον δήμαρχο Παναγιώτη Γαργάλα.

Στα Γιάννενα η κ. Μπακογιάννη, μετά την σύσκεψη που είχε με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, σε δηλώσεις της για τα προβλήματα των επιχειρήσεων και την ανεργία, δήλωσε: «...Σε όλη την Ελλάδα το πρόβλημα είναι το ίδιο. Ιδιαίτερα εδώ στα Γιάννενα όπου η ανεργία είναι πλέον η υψηλότερη σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να μπορέσουν να ανοίξουν, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και να προσλάβουν νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό. Η Δημοκρατική Συμμαχία κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις. Η ελληνική επιχείρηση πρέπει να ζήσει, διότι άλλως πως η κοινωνική έκρηξη έρχεται....».

(AΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ