Αρνείται τη συμμετοχή σε ελληνικές διαπραγματεύσεις για τα ομόλογα η York Capital - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

Αρνείται τη συμμετοχή σε ελληνικές διαπραγματεύσεις για τα ομόλογα η York Capital

«Αναληθείς» χαρακτηρίζει τις πληροφορίες αναφορικά με τη συμμετοχή της στις ελληνικές διαπραγματεύσεις των κρατικών ομολόγων η York Capital Management.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η York Capital Management υποστηρίζει ότι «παρόλο, που η York Capital Management δε συνηθίζει να σχολιάζει τις φήμες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, οι πρόσφατες αναληθείς αναφορές για τη συμμετοχή τηςYork Capital στις ελληνικές διαπραγματεύσεις των κρατικών ομολόγων και οι εικασίες ότι δεν πρόκειται να δείξει προθυμία συνεργασίας, μας οδηγούν να διαψεύσουμε τις προαναφερθείσες φήμες».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «τα κεφάλαια της York Capital Management σε ελληνικά ομόλογα δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους και η York Capital Management δεν αναμείχθηκε ποτέ σε διαπραγματεύσεις αυτού του είδους και ούτε έχει σκοπό να το κάνει στο μέλλον».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ