Προορισμός κρουαζιέρας η Θεσσαλονίκη, με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας και του Οργανισμού Τουρισμού - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Προορισμός κρουαζιέρας η Θεσσαλονίκη, με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας και του Οργανισμού Τουρισμού

Διπλή στήριξη, τόσο από την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, όσο και μέσω του Οργανισμού Τουρισμού, θα λάβει η προσπάθεια του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ) για την καθιέρωση της πόλης ως προορισμού κρουαζιέρας.

Τη στήριξη στον σχεδιασμό του ΟΛΘ για την κρουαζιέρα υποσχέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατόπιν συνάντησης με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Στέλιο Αγγελούδη.

«Ο πρόεδρος του ΟΛΘ έχει κατορθώσει ν΄αυξήσει όλους τους δείκτες του λιμανιού, που παρά τις δυσκολίες της κρίσης είναι κερδοφόρος οργανισμός. Η προσπάθειά του, έχει τη στήριξη όλων των φορέων της πόλης, καθώς όλοι θέλουμε ο ΟΛΘ να συνεχίσει να είναι κερδοφόρος και με την κατασκευή του 6ου προβλήτα να μετατραπεί σε λιμάνι από το οποίο θα διακινούνται τα εμπορεύματα ολόκληρης της βαλκανικής χερσονήσου», σημείωσε ακόμη ο κ.Τζιτζικώστας.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ