Τυνησία: Η χώρα ανακάλεσε τον πρεσβευτή της από την Συρία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Τυνησία: Η χώρα ανακάλεσε τον πρεσβευτή της από την Συρία

Η Τυνησία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της από τη Συρία για διαβουλεύσεις, μετέδωσε σήμερα το τυνησιακό πρακτορείο TAP.

"Λαμβάνοντας υπόψη την επικίνδυνη εξέλιξη της κατάστασης στην Συρία, η τυνησιακή κυβέρνηση αποφάσισε να ανακαλέσει για διαβουλεύσεις τον πρεσβευτή της από την Δαμασκό" ανέφερε πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τυνησίας, η οποία έγινε η τέταρτη χώρα του αραβικού κόσμου που ανακαλεί τον πρεσβευτή της ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστολή των κινητοποιήσεων στην Συρία.

Από την πλευρά του, ο Τυνήσιος πρεσβευτής στην Συρία, Μοχάμεντ Λαουΐτι, δήλωσε ότι δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα αυτό.

"Είναι μία καλή απόφαση, επειδή η Τυνησία είναι η πρώτη χώρα στην οποία έγινε η επανάσταση. Αλλά ελπίζουμε ότι αυτό δε θα σταματήσει εδώ και ότι θα απελαθεί ο πρεσβευτής της Συρίας στην Τύνιδα" ανέφερε η δημοσιογράφος και μέλος της ανώτατης επιτροπής για τις πολιτικές μεταρρυθμίσεις, Σοφιάν Καρουμπί, η οποία κατήγγειλε την "σιωπή" της Τύνιδας σχετικά με την κατάσταση στην Συρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ