Περιοδείες των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Περιοδείες των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όλη τη χώρα

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα, ο Πάνος Καμμένος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Κορινθίας, όπου θα έχει συναντήσεις με επιστημονικούς, επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς, ενώ στις 13:30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Εφύρα». Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα Ίσθμια και το Κιάτο Κορινθίας. Κατόπιν ο κ. Καμμένος θα περιοδεύσει στο νομό Μαγνησίας όπου θα επισκεφθεί τον Αλμυρό Βόλου, την Σκόπελο και την Αλόννησο.

Στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να καλυφθεί ολόκληρη η χώρα από τις περιοδείες του προέδρου και των βουλευτών, οι οποίοι θα επισκεφθούν τουλάχιστον δυο νομούς όπου δεν υπάρχει εκλεγμένος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

Την άλλη Κυριακή 9 Ιουνίου, θα συνεδριάσει το νεοεκλεγέν Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος το οποίο και θα εκλέξει το νέο γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ