Σλοβενία: Με τη συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας το δεύτερο, ετήσιο συνέδριο του Οργανισμού ACER - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σλοβενία: Με τη συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας το δεύτερο, ετήσιο συνέδριο του Οργανισμού ACER

Με τη συμμετοχή του Επίτροπου Ενέργειας Γκίντερ 'Ετινγκερ ξεκινούν, σήμερα, στη Λιουμπλιάνα, οι εργασίες του δεύτερου ετήσιου συνεδρίου του Οργανισμού Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ACER), έδρα του οποίου είναι η σλοβενική πρωτεύουσα.

Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, που θα διαρκέσει μία ημέρα, "παίκτες" της ενεργειακής αγοράς και εκπρόσωποι των ΡΑΕ θα συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ενεργειακές αγορές.

Η ACER εγκαινιάστηκε επίσημα τον Μάρτιο του 2011 και έδρα της ορίστηκε η Λιουμπλιάνα. Ως ανεξάρτητος, ευρωπαϊκός θεσμός ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ των Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διασφαλίζει την εναρμόνιση των ρυθμιστικών πλαισίων με τα ευρωπαϊκά προβλεπόμενα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ