Ιερώνυμος: Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έργα αγάπης - iefimerida.gr

Ιερώνυμος: Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έργα αγάπης

Ιερώνυμος: Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έργα αγάπης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον ρόλο της Εκκλησίας, η οποία θα πρέπει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός με έργα αγάπης, μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον λαό, ο κ. Ιερώνυμος, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας συνεδρίασης της νέας εκκλησιαστικής περιόδου, καλωσορίζοντας τα νέα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ), είπε: «Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έργα αγάπης, κοινωνικής αντίληψης και συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, ώστε να υπάρξει συστηματική και δραστική παρουσία της Εκκλησίας μέσα στην κοινωνία, προς δόξαν του Τριαδικού Θεού και ανακούφιση και προκοπή του πιστού Λαού».

Μετά την αντιφώνηση του μητροπολίτη Φιλίππων Προκοπίου, διορίσθηκαν τα μέλη των Συνοδικών Επιτροπών στις υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου και στα λοιπά υπηρεσιακά συμβούλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ