O εκκεντρικός Δημοσθένης Βεργής περνάει δύσκολες ώρες -Επεβλήθη σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

O εκκεντρικός Δημοσθένης Βεργής περνάει δύσκολες ώρες -Επεβλήθη σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες ώρες περνά ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, Δημοσθένης Βεργής, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.


Σύμφωνα με την «Espresso», ο κ. Βεργής εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Μάλιστα, λόγω της κατάστασής του, ο κ. Βεργής θα περάσει πιθανότατα τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, ωστόσο, έχει συνεχώς στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Δημοσθένης Βεργής, πρώην αυτοαπασχολούμενος, συνδικαλιστής, δημοσιογράφος και ειρηνιστής, όπως δηλώνει, είναι πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Οικολόγων. Ο Βεργής συνήθως στις πολιτικές εκστρατείες του επιδεικνύει γυμνές γυναίκες, ενώ έχει φωτογραφηθεί γυμνός ή με πρωτότυπες ενδυμασίες για τις αφίσες του Κόμματος. Υποστηρίζει τη νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης και του απεριόριστου γυμνισμού.

Ο Δημοσθένης Βεργής είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του '90 όταν εμφανίσθηκε γυμνός σε αφίσα για τα Ίμια και αργότερα όταν έφερε πρόβατα στην πλατεία Κολωνακίου.

Ο Δημοσθένης Βεργής. Παρίσι 1966. Φωτογραφία: Σίμος Τσαπνίδης:

Ο Βεργής με τα πρόβατα στο Κολωνάκι:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ