Keenan Cahill: όλη η αλήθεια για το παιδί θαύμα του youtube - iefimerida.gr

Keenan Cahill: όλη η αλήθεια για το παιδί θαύμα του youtube

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λένε Keenan Cahill γεννήθηκε στο Σικάγο και είναι ο νέος μικρός ήρωας του διαδικτυακού youtube. Αυτό το 15χρονο έφηβο αγόρι που χάρη σε μια σπάνια ασθένεια μοιάζει με μικρό παιδί, έγινε διάσημο για τα αστεία βίντεο που ανεβάζει στο youtube, στα οποία εμφανίζεται να ερμηνεύει με άκρως θεατράλε τρόπο, τραγούδια των αγαπημένων του stars: Lady Gaga, Michael Jackson, Eminem, Rhianna, Beyonce... η λίστα με τα τοπ ονόματα που ενέπνευσαν τις ερμηνείες του μικρού Keenan είναι ατελείωτη.

Η φήμη που απέκτησε στις ΗΠΑ, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ήταν τέτοια που διάσημοι μουσικοί όπως ο 50Cent και ο DJ και παραγωγός David Guetta έσπευσαν να κάνουν συνεργασίες μαζί του στο διαδίκτυο. Ήδη τα βίντεο του Keenan στο youtube μετρούν μερικά εκατομμύρια hits (χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη BeenerKeeKee19952 για να ανεβάσει βίντεο και μέσα σε λίγες εβδομάδες το κανάλι του ξεπέρασε τα 70 000 000 views), ενώ τα likes στην ιστοσελίδα του στο facebook ξεπερνούν τις 100 000 και αυξάνονται διαρκώς. Και μπορεί τα βίντεο του Keenan να προκαλούν το αυθόρμητο γέλιο, όμως αυτό το αγόρι κουβαλά μια πολύ πικρή ιστορία.
Η πρώτη φορά που ο Keenan τραγούδησε στο διαδίκτυο ήταν στις 25 Οκτωβρίου του 2009 όταν ανέβασε ένα κομμάτι των Jonas Brothers. Όμως ο περισσότερος κόσμος γνώρισε τον Keenan πριν από λίγους μήνες με το βίντεο όπου τραγουδούσε το “Teenage Dream”της Katy Perry. Το εν λόγω βίντεο εμφανίστηκε στο youtube με τον τίτλο “Strange Kid” (παράξενο παιδί) και έκανε μεγάλη επιτυχία. Ακόμα και η ίδια η Katy Perry ομολόγησε μέσω του twitter της ότι είδε το βίντεο και λάτρεψε τον Keenan. Kαι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στις 8 Νοεμβρίου του 2010 εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην δημοφιλή αμερικανική εκπομπή Chelsea Lately (ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος έβλεπε τον μικρό Keenan έξω από το δωμάτιο του) και την ίδια μέρα άλλα 3 εκατομμύρια Aμερικανοί μπήκαν να δουν τα βίντεο του. Και πλέον ήταν επίσημο, ο Keenan ήταν ο νέος celebrity!
Μαζί με την φήμη όμως ήρθαν και τα σχόλια. Τους τελευταίους δύο μήνες όλα τα media των ΗΠΑ ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και κυρίως με την ασθένειά του. Έτσι λοιπόν όλοι μάθαμε ότι ο Keenan πάσχει από το σύνδρομο Maroteaux-Lamy (γνωστό και ως MPS-VI), ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια και ανίατη ασθένεια (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία μόνο 1100 άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη φέρουν αυτό το σύνδρομο), ότι στην ουσία είναι μια κληρονομική γενετική ανωμαλία που δεν επιτρέπει στο σώμα του να αναπτυχθεί, αντιθέτως σταδιακά συρρικνώνεται όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις νανισμού. Επίσης ήρθαν οι μιμητές (έχουν εμφανιστεί άπειροι-υγιείς φυσικά- wannabe Keenan, και έχουν δημιουργηθεί άπειρες ιστοσελίδες στο όνομά του), τα κωμικά νούμερα στην τηλεόραση και το Internet και μοιραία οι αντιδράσεις καθώς αρκετοί είναι αυτοί που δεν βλέπουν έναν “έφηβο που τραγουδά με την ψυχή του κόντρα στην ασθένειά του” αλλά “ένα άρρωστο αγόρι που γίνεται θύμα του διαδικτύου”. Κάπου ανάμεσα στις δύο θέσεις βρίσκεται η αλήθεια.
Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να ακούσουμε από τον Keenan.
Πληροφορίες για τον Keenan μπορείται να βρείτε στο www.keenansroom.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Internet youtube keenan
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ