Βενιζέλος για Κασιδιάρη: Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας - iefimerida.gr

Βενιζέλος για Κασιδιάρη: Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το καλημέρα ξεκίνησε η άγρια κόντρα στην προανακριτική στην αρχή της εξέτασης του Ευαγγελου Βενιζέλου. Όλα άρχισαν όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κατά τον κύκλο ερωτήσεων του Ηλία Κασιδιάρη.

Τα αίματα ανάψαν μεταξύ των δύο βουλευτών και ο Πρόεδρος της Επιτροπής διέκοψε τη συνεδρίαση. Ο κ. Βενιζέλος βγήκε έξω όμως η κ.Κωνσταντόπουλου τον ακολούθησε και άρχισε να φωνάζει «δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει».

Φυσικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα έγιναν και προφανώς απευθυνόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ