Ενοχλήθηκαν τα γερμανικά ΜΜΕ από Μπάρμπα - Σεφερλή - iefimerida.gr

Ενοχλήθηκαν τα γερμανικά ΜΜΕ από Μπάρμπα - Σεφερλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ελληνικό διαφημιστικό σποτ έγινε αφορμή να ασχοληθούν και για μία ακόμη φορά τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης με τη χώρα μας. Το βιντεάκι είναι εμπνευσμένο από την υπόθεση του Ντομινίκ Στρος-Καν με κάποιες αλλαγές στο σενάριο. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε μία σουίτα ξενοδοχείο μόνο που ο υποτιθέμενος ισχυρός άντρας (Μάρκος Σεφερλής) αντί να ασχοληθεί με την καμαριέρα (Βάνα Μπάρμπα) το ενδιαφέρον του στρέφεται στο διαφημιστικό προϊόν, τα πατατάκια.

Ο γερμανικός ηλεκτρονικός Τύπος - όπως η WELT και η Sueddeutsche - εντυπωσιάστηκε όμως και σε πολλά sites δημοσιεύονται σχόλια ότι οι έλληνες παρά την κρίση και την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας τους, δημιουργούν τηλεοπτικά σποτ κοροϊδεύοντας τον πρώην ισχυρό άντρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Δείτε το δημοσίευμα της WELT και της Sueddeutsche

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ