Κουβέλης: Να σηκώσουμε οχυρό σε κρούσματα βίας - iefimerida.gr

Κουβέλης: Να σηκώσουμε οχυρό σε κρούσματα βίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε πως τη συνάντηση απασχόλησε το θέμα της βίας, σημειώνοντας πως σύσσωμες οι δυνάμεις θα πρέπει να σηκώσουν οχυρό απέναντι σε τέτοια κρούσματα.

«Και για τη βία πρέπει σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να σηκώσουν ένα οχυρό απέναντι σε αυτούς που θέλουν να υπονομεύουν την ομαλότητα και επιτίθενται στην κοινωνία» σημείωσε ο κ. Κουβέλης.

Παράλληλα, ανέφερε πως συζητήθηκε η δημιουργία δικτύου κοινωνικής προστασίας, υπογραμμίζοντας πως η ανεργία αποτελεί απειλή για την κοινωνική συνοχή.

«Συζητήσαμε, επίσης, και άλλα ζητήματα που έχουν σχέση με την Οικονομία και την εξέλιξη των πραγμάτων. Και εξειδικεύοντας ζητήματα, θα συναντηθούμε εκ νέου για να τα αντιμετωπίσουμε» συμπλήρωσε ο κ. Κουβέλης.

Ακόμα, ξεκαθάρισε πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί δεν συζήτησαν το ζήτημα για το πόσες κάλπες θα στηθούν στη Βουλή για την υπόθεση Λαγκάρντ και έστειλε το θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είπε ότι η λύση που θα βρεθεί δεν πρέπει να βλάψει τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ