Κατάσχεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της αλκοολικής Λίντσεϊ Λόχαν έκανε η εφορία - iefimerida.gr

Κατάσχεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της αλκοολικής Λίντσεϊ Λόχαν έκανε η εφορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα 100.000 δολάρια που της έκανε δώρο ο Τσάρλι Σιν προφανώς δεν στάθηκαν αρκετά για να γλιτώσει η Λίντσεϊ Λόχαν από την τσιμπίδα της Εφορίας, η οποία και «κλείδωσε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της . Μια ακόμη αφορμή για να συνεχίσει να πίνει- όπως έχει συνηθίσει- δυο μπουκάλια βότκα ημερησίως.

«Κάθε μέρα και ένα καινούργιο πρόβλημα». Αυτή μοιάζει να είναι η καθημερινότητα της Λόχαν που, δυο μέρες μετά την σύλληψή της για συμπλοκή με ένα μέντιουμ σε club της Νέας Υόρκης, είδε την εφορία να λαμβάνει δράση προκειμένου να λάβει τα 200.000 δολάρια που της χρωστάει σε φόρους.

Η σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η 26χρονη σταρ αντικατοπτρίζεται και στην «σιγή ασυρμάτου» που έχει εφαρμόσει στο twitter. Εκεί που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν λαλίστατη.

Ενώ ταυτόχρονα πυκνώνουν και οι εκκλήσεις των δικών της ανθρώπων που της ζητούν να πάει για αποτοξίνωση επειγόντως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ