H Κάρλα Μπρούνι «καρφώνει» πισώπλατα τον Σαρκοζί σε συνέντευξή της - iefimerida.gr

H Κάρλα Μπρούνι «καρφώνει» πισώπλατα τον Σαρκοζί σε συνέντευξή της

Κάρλα Μπρούνι «καρφώνει» πισώπλατα το Σαρκοζί σε συνέντευξή της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη γαλλική έκδοση του περιοδικού Vogue έδωσε συνέντευξη η Κάρλα Μπρούνι, όπου εκτός των άλλων τάχθηκε ανοιχτά και ξεκάθαρα υπέρ ενός ζητήματος, για το οποίο ο σύζυγός της, Νικολά Σαρκοζί είχε ταχθεί κατά, όταν ήταν πρόεδρος της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, αντίθετα από το Νικολά Σαρκοζί ο οποίος τηρούσε συντηρητική στάση επί του θέματος.

Το πρώην μοντέλο δήλωσε ότι διαφωνεί ανοιχτά με το σύζυγό της σε αυτό το θέμα και πρόσθεσε: «Είμαι υπέρ του να επιτρέπονται οι γκέι γάμοι και οι υιοθεσίες παιδιών ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Έχω πολλούς φίλους, άντρες και γυναίκες, που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και δεν βλέπω τίποτα το ασταθές ή παράλογο στις γκέι οικογένειες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος κέρδισε το Νικολά Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη νομιμοποίηση των γάμων και της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους, παρά την έντονη αντίθεση των Καθολικών και του κόμματος του Σαρκοζί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ