Η Μάιλι Σάιρους σε προκλητικό βιντεοκλιπ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μάιλι Σάιρους σε προκλητικό βιντεοκλιπ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα έκανε το πολυαναμενόμενο βιντεοκλίπ της Μάιλι Σάιρους ονόματι Decisions. Εκεί που η 19χρονη απόδειξε ότι πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε Νο1 ανερχόμενη στάρλετ στο Χόλιγουντ.

Ένα ξέφρενο πάρτι με την πρωταγωνίστρια να βγαίνει μέσα από την τούρτα, να φιλάει με γλώσσα ένα μονόκερο (σ.σ. Εντός του οποίου βρίσκεται ο αρραβωνιαστικός της Λίαμ Χέμσγουορθ και όχι κάποιος τυχερός άσχετος) και να πασαλείβει με τούρτα το στήθος του Ισραηλινού παραγωγού Borgore.

Η Μάιλι Σάιρους σε προκλητικό βιντεοκλιπ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αυτό είναι το κεντρικό concept του -ομολογουμένως ανεβαστικού- νέου χιτ της Μάιλι Σάιρους. Η οποία ωστόσο έθεσε τα όριά της, δηλαδή το εξής ένα. Να μην της πασαλείψουν το πρόσωπο με τούρτα.

Η Μάιλι Σάιρους σε προκλητικό βιντεοκλιπ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Αν και αυτό για το οποίο μιλάνε όλοι είναι για το πόσο πολύ μεγάλωσε, ρόκεψε και αγρίεψε η Μάιλι. Καθώς επίσης και για το μήκος της γλώσσας της, που ανταγωνίζεται εύκολα εκείνη του Tζιν Σίμονς των Kiss.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ