Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει το κόστος των δύσκολων αποφάσεων - iefimerida.gr

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει το κόστος των δύσκολων αποφάσεων

Γεννηματά: Δεν μπορεί παρά αυτό να είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τις ευθύνες για τις δύσκολες αποφάσεις που θα πάρει, τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως αυτό το πακέτο μέτρων δεν μπορεί παρά να είναι το τελευταίο.

Σε εκτενή της ανακοίνωση η κυρία Γεννηματά και ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων τονίζει πως «όλοι μας βουλευτές, στελέχη και πολίτες, καλούμαστε να απαντήσουμε εάν θα δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην χώρα, αναλαμβάνοντας και πάλι μεγάλο κόστος ή αν θα επιλέξουμε την πορεία στο άγνωστο ή το παιχνίδι με τη φωτιά».

«Μπροστά στο εθνικό αδιέξοδο που μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία πρέπει να γίνει σαφές προς όλους - αυτό αφορά πρωτίστως τους εταίρους μας - ότι θα αναλάβουμε το κόστος δύσκολων αποφάσεων», υπογραμμίζοντας, ωστόσο, αυτό δεν μπορεί παρά να είναι το τελευταίο πακέτο τέτοιων μέτρων, καθώς «η κοινωνία και η οικονομία δεν αντέχουν άλλες περικοπές».

Στο δεύτερο σκέλος της ανακοίνωσής της η Φώφη Γεννηματά απευθύνει πρόσκληση διαλόγου στη ΔΗΜΑΡ, στους διαφωνούντες του ΠΑΣΟΚ αλλά και σε όσους κατευθύνονται στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «το πολιτικό κενό που έχει δημιουργηθεί με ευθύνες όλων μας στον χώρο της κεντροαριστεράς, στον προοδευτικό χώρο, κινδυνεύει να μετατραπεί σε κενό για την ίδια την Ελλάδα».

Παράλληλα επισημαίνει πως «οφείλουμε συνεπώς όλοι μας, όσοι προερχόμαστε από αυτόν τον χώρο είτε σήμερα βρισκόμαστε στο ΠΑΣΟΚ, είτε κάποιοι άλλοι στη ΔΗΜΑΡ, είτε κατευθύνθηκαν για δικούς τους λόγους στον ΣΥΡΙΖΑ, να συζητήσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ