ΠΑΣΟΚ: Θα δώσουμε τη μάχη και δεν θα επιτρέψουμε την εργασιακή ζούγκλα - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Θα δώσουμε τη μάχη και δεν θα επιτρέψουμε την εργασιακή ζούγκλα

ΠΑΣΟΚ: Θα δώσουμε τη μάχη και δεν θα επιτρέψουμε την εργασιακή ζούγκλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώνοντας ότι οι εργαζόμενοι χρειάζονται προστασία και ότι τα όρια της ελληνικής κοινωνίας έχουν εξαντληθούν η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, εξέφρασε τη διαφωνία της Ιπποκράτους με τις αλλαγές που προωθεί η Τρόικα.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κυρία Γεννηματά, στο ΠΑΣΟΚ «είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη και να μην επιτρέψουμε την εργασιακή ζούγκλα».

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, παρέπεμψε σε σχετική δήλωσή της, της 4ης Σεπτεμβρίου, στην οποία ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει κατ' επανάληψη τονίσει ότι οι εργασιακές σχέσεις πρέπει να επιστρέψουν στο επίπεδο που ορίζει το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο. Οι εκπρόσωποι της τρόικας πρέπει να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Προσπάθεια που δεν έχει γίνει σε καμία άλλη χώρα και που πρέπει να αναγνωριστεί. Αν η τρόικα νομίζει ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα και ότι οι πολίτες της αντέχουν και άλλη πίεση, τότε βρίσκεται εκτός των ορίων της εντολής της. Ως εκ τούτου τα θέματα αυτά δεν είναι καν προς συζήτηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ