Χρυσαυγίτης απειλεί ευθέως την Έλενα Ακρίτα μέσω twitter - iefimerida.gr

Χρυσαυγίτης απειλεί ευθέως την Έλενα Ακρίτα μέσω twitter

Χρυσαυγίτης απειλεί ευθέως την Έλενα Ακρίτα μέσω twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθέως και δημόσια απείλησε την Έλενα Ακρίτα υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ενοχλήθηκε από τα σχόλια της δημοσιογράφου και σεναριογράφου για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τα tweets που έχει κάνει κατά καιρούς η Έλενα Ακρίτα σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ο χρήστης την έβρισε χυδαία και δεν δίστασε να την προειδοποιήσει ότι τα λεγόμενά της θα έχουν συνέπειες. «Αν ζητήσεις ποτέ οίκτο από τη Χρυσή Αυγή, θα είμαι ο πρώτος που θα σε διώξω με τις κλωτσιές. Τομάρια, κρυφτείτε! Το τέλος σας έφτασε!», έγραψε ακόμα.

Εκείνη ψύχραιμη πάντως, αρκέστηκε να του απαντήσει απλά και κατανοητά: «Υπάρχουν μόνο δυο φυλές σε αυτόν τον πλανήτη. Οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι. Jown Fowles».

Χρυσαυγίτης απειλεί ευθέως την Έλενα Ακρίτα μέσω twitter | iefimerida.gr 0

Νωρίτερα είχε γράψει απευθυνόμενη στο συγκεκριμένο χρήστη: «Οι Έλληνες πολεμήσανε τον Χίτλερ και τον φασισμό. Δεν θα ξαναγράψετε εσείς την ιστορία όπως σας βολεύει. Θα γράφω ο,τι θέλω, όπου θέλω, και για όποιον θέλω, και θα το κάνω επώνυμα. Οι έλληνες πολίτες δεν είναι νεοναζί φασιστόμουτρα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ