Νέο «χτύπημα» στην αγορά από την Apple – Έρχεται το iPad mini - iefimerida.gr

Νέο «χτύπημα» στην αγορά από την Apple – Έρχεται το iPad mini

Νέο «χτύπημα» στην αγορά από την Apple – Έρχεται το iPad mini
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμη να αιφνιδιάσει είναι η Apple η οποία όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να παρουσιάσει στους θαυμαστές της -και όχι μόνο- το iPad mini.

Μετά την κυκλοφορία του iPhone 5 το οποίο μπορεί να άκουσε και τις αρνητικές κριτικές του αλλά έγινε ανάρπαστο, η Apple σύμφωνα με το περιοδικό Fortune, στέλνει προσκλήσεις για την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος.

Το περιοδικό υποστηρίζει πως η παρουσίαση της νέας ταμπλέτας θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου. Ως πηγή για τις πληροφορίες του το Fortune επικαλείται έναν βασικό επενδυτή της Apple ο οποίος για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το ρεπορτάζ λέει πως πρόκειται για μία ταμπλέτα με οθόνη 7,85 ιντσών και αναμένεται να βγει στην αγορά στις 2 Νοεμβρίου προκειμένου να συμπέσει και με την αγοραστική κίνηση των Χριστουγέννων.

Ωστόσο η εταιρεία προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ