Κουβέλης: Υπάρχουν ακόμα ζητήματα σε εκκρεμότητα - iefimerida.gr

Κουβέλης: Υπάρχουν ακόμα ζητήματα σε εκκρεμότητα

Κουβέλης: Υπάρχουν ακόμα ζητήματα σε εκκρεμότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμη ζητήματα σε εκκρεμότητα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το πακέτο μέτρων δεν έχει κλειδώσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο κ.Κουβέλης έκανε λόγο για τετραετή επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής και αναφέρθηκε στην «ρήτρα» αντικατάστασης μέτρων. Πως εξήγησε η αντιμετώπιση της Τρόικα ξεκινάει αυτές τις ημέρες και η συνολική διεκδίκηση από την ελληνική πλευρά θα γίνει σε πολλαπλά επίπεδα. «Όταν έρθει το πακέτο μέτρων για ψήφιση στη Βουλή θα είναι ενταγμένο σε ένα γενικότερο πλαίσιο για ανάπτυξη και φορολογία», είπε ο κ.Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αφησε έτσι χώρο για σενάρια ότι το πακέτο μέτρων ακόμη και να συμφωνηθεί δεν πρόκειται να ψηφιστεί πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 18 Οκτωβρίου ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει να «χρυσώσει το χάπι» προβάλλοντας την επιμήκυνση και τη ρήτρα αντικατάστασης μέτρων ως επιτυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ