Κουβέλης: Διεκδικώ τα μέτρα να είναι δίκαια, να μην ματώσουν άλλο οι πολίτες - iefimerida.gr

Κουβέλης: Διεκδικώ τα μέτρα να είναι δίκαια, να μην ματώσουν άλλο οι πολίτες

Κουβέλης: Διεκδικώ τα μέτρα να είναι δίκαια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σαφές μήνυμα προς την Τρόικα θέλησε να περάσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει να ματώνει.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών, ο κ. Κουβέλης, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της σύσκεψης σύζήτησαν για την κατανομή των μέτρων, το ακριβές πακέτο των οποίων, όπως εξήγησε, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τόνισε, ότι από την πλευρά του διεκδικεί τα μέτρα να είναι δίκαια και όχι άδικα και το πακέτο να περιλαμβάνει και αναπτυξιακά μέτρα, καθώς, όπως εξήγησε, η ύφεση είναι βαθειά και αν δεν υπάρχει ανάπτυξη, τα μέτρα δεν θα είναι αποτελεσματικά.

Κλείνοντας δήλωσε, πως «για μένα, για τη ΔΗΜΑΡ, τίποτα δεν είναι δεδομένο», ενώ ενημέρωσε ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ