Independent: «Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες» - iefimerida.gr

Independent: «Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες»

Independent: «Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα προσβλητικό άλλα και προκλητικό άρθρο για την Ελλάδα δημοσιεύει η εφημερίδα Indipendent, χαρακτηρίζοντας τη χώρα μας ζητιάνο της Ευρώπης. Το κείμενο ξεκινάει «Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες» και συνεχίζει αναφέροντας πως ο Έλληνας ασθενής επιστρέφει ξανά για βοήθεια.

«Ο Έλληνας ζητιάνος περιοδεύει για μία ακόμη φορά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης (συνεργασίας) Αντώνης Σαμαράς ζητάει περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του Μνημονίου».

Ωστόσο μετά τα πρώτα προκλητικά σχόλια, ο αρθρογράφος αναφέρει πως οι Ελληνες στενάζουν εξαιτίας της βαθιάς ύφεσης εδώ και πέντε χρόνια, με την ανεργία να έχει εκτιναχθεί στο 23%.

Παράλληλα η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει πως η τύχη της Ελλάδας θα κριθεί από τη συνάντηση Μέρκελ Σαμαρά, και από το κατά πόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μπορέσει να πείσει την Γερμανίδα καγκελάριο για το τι είναι διατεθειμένη να κάνει η χώρα του γαι να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης. «Η Μέρκελ ή θα σπρώξει τους Έλληνες στην έξοδο για να διατηρήσει τη συνοχή της κυβέρνησης της, ή θα τους βοηθήσει με τον κίνδυνο να καταρρεύσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ