Από την πρώτη στιγμή το φώναξε ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.Ήταν σίγουρη πως δεν ήταν ατύχημα και ότι κάποιος μανιακός δολοφόνος επιτέθηκε στο 15χρονο κορίτσι της.
Η μητέρας της 15χρονης ήταν ξεκάθαρη. Και φωτογράφισε ως τον υπ αριθμόν ένα ύποπτο έναν μελαψό νεαρό που τον είδε φευγαλέα να περνά από μπροστά της 2 φορές , λίγη ώρα πριν γίνει το κακό στην παραλία της Χρυσής ακτής.
Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα ρούχα που φορούσε. Ήταν σχεδόν βέβαιη ότι ήταν αυτός. Τους μίλησε για την ύποπτη παρουσία ενός νεαρού με λευκό παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο.
Το πρόσωπο αυτό δεν είχε εντοπιστεί το πρώτο δωδεκαήμερο των ερευνών, ύστερα όμως από νεότερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι «ταιριάζει» με την παρουσία του 21χρονου Πακιστανού ο οποίος και συνελήφθη για την εγκληματική ενέργεια.
Το προφίλ του δράκου
Ενας 20χρονος Πακιστανός, ο «Αλί», που χαρακτηριζόταν ένα «σεμνό και καλότροπο παιδί», είναι ο «Δράκος της Χρυσής Ακτής» στην Πάρο, όπως προέκυψε έπειτα από πολυήμερες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και τη διασταύρωση του DNA του.
Κάτοικοι της Πάρου λένε ότι «είναι ένα ψηλό, σωματώδες παιδί που φερόταν ιδιαίτερα ευγενικά». Οπως χαρακτηριστικά είπαν στο ΒΗΜΑ, «πολλοί ντόπιοι τού είχαν τέτοια εμπιστοσύνη που του έδιναν και τα κλειδιά του σπιτιού τους». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εργοδότης του δήλωνε στους αστυνομικούς τη βεβαιότητά του ότι «δεν έχει καμία σχέση με την εγκληματική ενέργεια!».