Την Δευτέρα η σύσκεψη των τριών αρχηγών για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Την Δευτέρα η σύσκεψη των τριών αρχηγών για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ

Την Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και των κυβερνητικών εταίρων, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη.

Στην συνάντηση αυτή βασικό θέμα συζήτησης θα είναι οι περικοπές τις οποίες πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, ύψους 11,5 δισ. ευρώ. Μεταξύ άλλων, ένας ακόμη στόχος θα είναι, οι κυβερνητικοί εταίροι να δείξουν σύμπνοια απέναντι στην Τρόικα.

Η κρίσιμη αυτή σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά την δεύτερη συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, με την Τρόικα. Την Πέμπτη οι Τροϊκανοί συναντήθηκαν με τον κ. Στουρνάρα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την σύσκεψη αυτή, ωστόσο εξέφρασαν κάποιες επιφυλάξεις για τα μέτρα που έχουν προταθεί, επισημαίνοντας ότι «χρειάζεται μεγαλύτερη εξειδίκευση».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν ξανά την τετάρτη στις 18:00. Επί τάπητος θα τεθούν και οι αποκρατικοποιήσεις και οι συγχωνεύσεις στο Δημόσιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ