Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία; - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία;

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να απαντήσει ποια είναι η καθαρή του θέση για την τρομοκρατία κάλεσε η Ντόρα Μπακογιάννη τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του, Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεκινήσει μεταξύ τους με αφορμή το θέμα αυτό.

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ., κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον της, της οποίες όπως είπε κάνει «γιατί τον καίει η αλήθεια» και να πάρει «καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας».

Επίσης, η κυρία Μπακογιάννη ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα και το κόμμα του να τοποθετηθεί και για τις «αμετανόητες» όπως τις χαρακτηρίζει, λογικές σημαντικών στελεχών του που υποστηρίζουν ότι «ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία» και ότι «δεν μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο».

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ., τονίζει ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υπεκφεύγουν στα γεγονότα που αυτή παραθέτει. «Απαντούν είτε με ύβρεις και συκοφαντίες είτε και... δικαιώνοντας αυτά που είπα. Ισχύει και εδώ ό,τι χαρακτηρίζει και γενικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ: Εξτρεμισμός και αντιφάσεις».

«Όλα αυτά όμως προσβάλλουν βίαια τη μνήμη 71 νεκρών και 580 τραυματιών, που ήταν θύματα της τρομοκρατίας στον τόπο μας», καταλήγει η κυρία Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ