Οι 25 «εκλεκτοί» του Σάντος για την προετοιμασία ενόψει Euro - iefimerida.gr

Οι 25 «εκλεκτοί» του Σάντος για την προετοιμασία ενόψει Euro

Οι 25 «εκλεκτοί» του Σάντος για την προετοιμασία ενόψει Euro
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 25 διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας στην Αυστρία ενόψει του Euro 2012 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ο Πορτογάλος τελικός θα επιλέξει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που θα συμμετέχει στο Euro κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αποκλείοντας δύο διεθνείς από την τελική 23άδα.

Αναλυτικά οι 25 διεθνείς που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος: Κώστας Χαλκιάς, Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Στέλιος Μαλεζάς, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γρηγόρης Μάκος, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γιώργος Φωτάκης, Κώστας Φορτούνης, Παναγιώτης Κονέ, Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιώργος Σαμαράς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Φάνης Γκέκας, Νίκος Λυμπερόπουλος και Κώστας Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ