Κάηκαν ζωντανά πέντε παιδιά μέσα στο σπίτι τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάηκαν ζωντανά πέντε παιδιά μέσα στο σπίτι τους [εικόνες]

Κάηκαν ζωντανά 5 παιδιά μέσα στο σπίτι τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της οικογένειας την ώρα που κοιμόντουσαν, ενώ άλλο ένα αδελφάκι τους, ηλικίας 13 ετών, βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη στο Ντέρμπι της κεντρικής Αγγλίας το πρωί της 11ης Μαΐου και ύποπτη για τους θανάτους θεωρείται μια γυναίκα ηλικίας 28 ετών. Οι τοπικές αρχές δεν έχουν ωστόσο διευκρινίσει τη σχέση της με την οικογένεια. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αρχών, κανένα ενδεχόμενο για την πυρκαγιά δεν αποκλείεται προς το παρόν.

Κάηκαν ζωντανά πέντε παιδιά μέσα στο σπίτι τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο πατέρας, Μικ Φίλποτ κατέβαλλε προσπάθειες για τη διάσωση των παιδιών του, τα οποία είχαν παγιδευτεί στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο ίδιος βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού.

Κάηκαν ζωντανά πέντε παιδιά μέσα στο σπίτι τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο κ. Φίλποτ είχε γίνει θέμα στις βρετανικές εφημερίδες το 2007 επειδή είχε αρνηθεί να πιάσει δουλειά παρόλο που η Πρόνοια του έδινε επίδομα για τη σίτιση της οικογένειάς του, την οποία αποτελούσαν ο ίδιος, η σύζυγος του, η ερωμένη του και τα 17 του παιδιά. Όλα τα παιδιά είχαν τον ίδιο βιολογικό πατέρα αλλά ήρθαν στον κόσμο από πέντε διαφορετικές μητέρες.

Κάηκαν ζωντανά πέντε παιδιά μέσα στο σπίτι τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στα τότε δημοσιεύματα επίσης ο πατέρας ζητούσε από τις τοπικές αρχές ένα μεγαλύτερο σπίτι προκειμένου να στεγάσει με ασφάλεια τον ίδιο, τις δύο γυναίκες και 8 από τα παιδιά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ