Τί απαντά η Μανωλίδου στις φήμες ότι ζήτησε αμοιβή 1 εκατομμύριο ευρώ - iefimerida.gr

Τί απαντά η Μανωλίδου στις φήμες ότι ζήτησε αμοιβή 1 εκατομμύριο ευρώ

απαιτήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δημοσιεύματα που ξεκίνησαν από την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αλλά γρήγορα εξαπλώθηκαν σε πολλές ελληνικές ιστοσελίδες, για τις αστρονομικές απαιτήσεις της Ευγενίας Μανωλίδου, απάντησε η μαέστρος.

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η κ. Μανωλίδου ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ για να αναλάβει την παραγωγή καλλιτεχνικής εκδήλωσης στη Πάφο, και όταν της είπαν ότι τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά, μείωσε το κασέ τις στις 200.000 ευρώ.

«Έχω μουδιάσει ολόκληρη. Δεν ισχύει αυτή η είδηση. Αν κατάφερνα να βγάλω 1.000.000 ευρώ από την μουσική δε θα εργαζόμουν σε τηλεοπτικό σόου. Έχω αναστατωθεί. Ζήτησα από το δήμαρχο Πάφου να αποστείλει διάψευση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια», δήλωσε η κ. Μανωλίδου, αναφερόμενη στη συγκεκριμένη είδηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ